Sej i panna

Sej i panna

Av: / Foto: Katja Kristoferson
30 min
2 personer
Vit fisk med kryddig sås som alla älskar!
Fler recept på:
Svamp, Tomater, Vitlök, Bönor, Cashewnötter, Nötter, Rödlök, Fisk
Annons

Ingredienser

    1. ½ st fint klyfad rödlök
    2. 1 st finhackad vitlöksklyfa
    3. 75 g skivade champinjoner
    4. 2 tsk rapsolja
    5. 1 msk riven ingefära
    6. skal och saft från ½ lime
    7. 200 g körsbärstomater från burk
    8. salt och peppar
    9. 1 liten förpackning svarta bönor, 115 g
    10. 2 st bitar sejfilé, 300 g
    11. 100 g kokta haricots verts
    12. 10 st rostade cashewnötter
  1. Tillbehör:

    1. 2 dl fullkornsbulgur

Gör så här

    1. 1.

      Fräs lök, vitlök och svamp i olja, rör ner ingefäran som får blomma en minut. Tillsätt limeskal och -saft, tomater, salt och peppar och låt puttra 5 minuter.

    2. 2.

      Lägg ner bönorna och rör om. Lägg i fisken och låt sjuda cirka 5 minuter tills fisken är nätt och jämnt genomkokt.

    3. 3.

      Koka eller värm haricots vertsen och lägg dem ovanpå fisken. Strö nötter över.

Är innehållet i detta recept olämpligt?