Sausage rolls

Sausage rolls

Av: / Foto: Jag
45 min
25 St
Eget recept genom trial and error
Annons

Ingredienser

    1. 400 g Salsiccia, naturell
    2. 175 g Blandfärs
    3. 175 g Nötfärs
    4. 1 st Gul lök
    5. 2 st Vitlöksklyftor
    6. 1 tsk Italiensk grillkrydda
    7. 1 msk Rostad vitlök BBQ-sås
    8. 1 msk Worchestershire-sås
    9. 1 tsk Salt
    10. 1.25 dl Ströbröd
    11. 2 st Ägg
    12. 1 pkt Smördeg

Gör så här

    1. 1.

      Ta köttet från korvarna, färs, riven lök, pressad vitlök, kryddorna, ströbröd och ett ägg, och blanda väl.

    2. 2.

      Kavla ut smördeg så tunt som möjligt och lägg köttblandningen i mitten som en smal korv. Rulla runt så att degen täcker köttet.

    3. 3.

      Vispa andra ägget och blöta rullens skarv. Skär i lagom bitar. Skär snittar ovanpå och pensla med vispad ägg.

    4. 4.

      Baka i ugnen 230° i 10 min och sänk värmen till 175°, och stek ytterligare 20 min.

Är innehållet i detta recept olämpligt?