Saffransgryta med räkor, lax och blomkålsris

Saffransgryta med räkor, lax och blomkålsris

Av:
4 port
Annons

Ingredienser

    1. 500 ml kokosmjölk
    2. 0,5 g saffran
    3. 2 klyftor vitlök
    4. 300 g varmrökt lax
    5. 300 g skalade räkor
  1. Blomkålsris

    1. 2 blomkålshuvuden
    2. salt

Gör så här

    1. 1.

      Blanda kokosmjölken med saffran.

    2. 2.

      Pressa i vitlöksklyftorna och koka i några minuter.

    3. 3.

      Blanda ner lax och räkor cirka 1 minut före servering.

    4. 4.

      Riv blomkålshuvudena grovt och koka med lite havssalt i 3 minuter. Häll av vattnet och servera direkt.

Är innehållet i detta recept olämpligt?