Rostbiff och grönsaksfräs

Rostbiff och grönsaksfräs

Av: / Foto: Kent Jardhammar
40 min
4 port
Laga extra mycket rostbiff – den är jättegod att äta kall.
Fler recept på:
Broccoli, Tomater, Fetaost
Annons

Ingredienser

    1. 600 g färsk rostbiff
    2. 1 tsk havssalt
    3. peppar
    4. 1 msk smör
    5. 2 kvistar rosmarin
    6. 800 g broccoli
    7. 400 g squash
    8. 1 klyfta vitlök
    9. 200 g körsbärstomater
    10. salt
    11. peppar
    12. 10 droppar tabasco
    13. 100 g fetaost

Gör så här

    1. 1.

      Krydda rostbiffen med salt och peppar, bryn runt om i smör med rosmarin. Stek den färdig i 200 grader, 30 min, till innertemperatur 60 grader. Då är den rosa med röd kärna.

    2. 2.

      Skär broccolin i små buketter. Koka i lättsaltat vatten i 2 min, låt sedan vattnet rinna av. Tärna squashen, hacka vitlöken. Fräs squash, tomater, vitlök och broccoli i en stekpanna i 5 min.

    3. 3.

      Smula fetaost över grönsakerna. Servera rostbiffen i tunna skivor med grönsaksfräset.

Fler recept på:
Broccoli, Tomater, Fetaost
Är innehållet i detta recept olämpligt?