Rödbets och pastagratäng

Rödbets och pastagratäng

Av: / Foto: B
1 stor rödbeta 1 purjolök 1 riven morot 6 dl pasta Bechamelsås: 50 g smör, 2 msk vetemjöl, 5 dl mjölk, 1,5 tsk salt, svartpeppar, 1 pressad vitlöksklyfta riven ost Persilja
Annons

Ingredienser

Gör så här

    1. 1.

      Koka rödbetor, skär i skivor Stek purjolöken i smör Riv moroten Bechamelsås: Smält smör, rör i mjöl, vispa ner mjölk. Koka några min Salt och peppar, pressa i vitlök Häll lite sås i en smord form Varva rödbetor, morot, pasta, purjolök, toppa med sås och ost Grädda i 225' i mitten av ugn 25-30 min Strö över hackad persilja

Är innehållet i detta recept olämpligt?