Rigatoni med salsiccia och pecorinoost

Rigatoni med salsiccia och pecorinoost

Av:
4 portioner
Annons

Ingredienser

    1. 1 burk Barilla Tomatsås Basilika
    2. 2 msk olivolja
    3. 4 st salsiccia, färsk
    4. 1 st gul lök
    5. 1 dl vitt vin
    6. 2 msk smör
    7. pecorino

Gör så här

    1. 1.

      Hetta upp en panna med olja, gröp ur salsiccan och stek den medans du mosar den med en sked eller gaffel.

    2. 2.

      Hacka löken och låt den steka med i några minuter på medelhög värme, slå på vin och låt det koka upp.

    3. 3.

      Häll i tomatsås och koka upp, smaka av med smör, salt och peppar.

    4. 4.

      Slå av pastavattnet och blanda ner pastan i såsen, tillsätt strimlad basilika, 1-2 dl riven pecorino och lägg upp. Toppa med extra riven pecorino, nymalen svartpeppar.

Är innehållet i detta recept olämpligt?