Regnbågssallad

Regnbågssallad

Av:
35 min
4 port
Från 5 NEW Healthy Meal Prep Ideas | New Year 2018
Annons

Ingredienser

  1. Ört- och vitlöksbakad Kyckling

    1. 400 g Kycklingfiléer
    2. 0,5 msk Olivolja
    3. 1,5 tsk Vitlökspulver
    4. 1 tsk Timjan
    5. 0,5 tsk Oregano
    6. 0,5 tsk Basilika
    7. Salt och Peppar
  2. Ört- och vitlöksquinoa

    1. 165 g okokt Quinoa
    2. 1 st Vitlöksklyfta
    3. 2 msk Persilja
    4. Salt och Peppar
  3. Dressing

    1. 1,5 msk Olivolja
    2. 3 tsk Äppelcidervinäger
    3. 1,5 tsk Honung
    4. Salt och Peppar
  4. Sallad

    1. 4 dl skivade Morötter
    2. 4 dl Rödkål
    3. 2 st skivade gula paprikor
    4. 4 dl hackad Zucchini
    5. 4 dl skivade rädisor

Gör så här

    1. 1.

      Sätt ugnen på 200g

    2. 2.

      Lägg kycklingen på en plåt och skvätt på olivolja. Krydda med vitlökspulver, timjan, oregano, basilika, salt och peppar. Ugnsbaka kycklingen i ca 25-30 min.

    3. 3.

      Koka quinoan i 15 min på medelvärme. Häll av och kombinera sedan med persiljan, vitlöken, salt och peppar.

    4. 4.

      Blanda ihop olivolja, äppelcidervinäger, honung, salt och peppar i en skål.

    5. 5.

      Hacka alla grönsaker till salladen och blanda sedan med dressingen.

Är innehållet i detta recept olämpligt?