Raw vegan curry med marinerade champinjoner och lök

Raw vegan curry med marinerade champinjoner och lök

Av:
Annons

Ingredienser

Gör så här

    1. 1.

      1 Mät upp 1/4 cup cashewnötter, 1 cup vatten, 1 tsk curry, 1/4 cup hackad lök och salt och peppar, och mixa tills soppan blir fin och gräddig. Sluta mixa.

    2. 2.

      2 Blanda 1 1/2 cup fint skivade champinjoner, 1/4 cup hackad lök, 1 tsk citronjuice, 1 tsk tamarisås och generöst med färsk koriander, och vänta medan grönsakerna tar smak av marinaden. Sluta vänta.

    3. 3.

      3 Häll curryn över champinjonerna eller champinjonerna över curryn och ät. Förslagsvis med en sked.

    4. 4.

      4 Slicka skålen ren utan att skämmasochmenhallå VÄNTA lite nu… Varför dyker det plötsligt upp en ugnssäker form med tre torskfiléer mitt i receptet på raw curry? Jo du, det ska vi genast förklara: För att om du halverar mängden vatten och curry i soppan så får du i stället: en sås. Och häller du såsen över några fiskfiléer i en ugnsfast form och värmer hela baletten på 60 grader i ugnen så har du inom en timme: en väldigt god fiskrätt som hela familjen gillar.

Är innehållet i detta recept olämpligt?