Raw saffran- och citronfudge

Kay

Raw saffran- och citronfudge

Av:
12 portioner
Cashewnötterna läggs i blöt i 2 timmar.
Annons

Ingredienser

    1. 8 st dadlar, urkärnade
    2. 2 dl naturella cashewnötter, blötlagda
    3. 1 krm vaniljpulver
    4. 0,5 g saffran
    5. 1/2 krm salt
    6. 1/2 dl kokosolja
    7. 1 st citron, skalet

Gör så här

    1. 1.

      Häll vattnet av cashewnötterna och skölj i nytt vatten. Låt rinna av ordentligt.

    2. 2.

      Mixa nötterna till ett fint nötmjöl.

    3. 3.

      Tillsätt övriga ingredienser och mixa tills du har en jämn smet.

    4. 4.

      Klä in en lagom form med bakplåtspapper och häll ner fudgesmeten. Ställ kallt.

    5. 5.

      När det stelnat, ta fram och skär upp i bitar.

Är innehållet i detta recept olämpligt?