Raw lasagne

Kay

Raw lasagne

Av:
1 portion
Annons

Ingredienser

    1. 0,5 st zucchini
    2. 1 krm salt
  1. Pumpapesto

    1. 0,5 st avokado
    2. 50 g pumpafrön
    3. 0,5 klyfta vitlök
    4. 1 msk citronsaft
    5. 1 msk olivolja
    6. 0,25 kruka persilja
    7. 0,5 tsk flingsalt
    8. 1 krm svartpeppar
  2. Tomatröra

    1. 0,5 st paprika, i bitar
    2. 0,25 ask körsbärstomater
    3. 4 st soltorkade tomater
    4. 2 cm färsk ingefära
    5. 0,5 tsk torkad basilika
    6. 0,5 tsk flingsalt
    7. 1 krm svartpeppar
    8. 0,5 tsk vit balsamvinäger
  3. Topping

    1. 50 g ruccola, 1 näve

Gör så här

    1. 1.

      Skölj och hyvla tunna långa skivor av zucchinin med osthyvel eller mandolin.

    2. 2.

      Lägg ut dem på hushållspapper. Strö lite salt över och låt dem vattna ur en stund.

    3. 3.

      Mixa samman alla ingredienser till pumpapeston med hjälp av en matberedare (spara 2 msk pumpapesto till morgondagens frukost).

    4. 4.

      Skölj tomat och paprika. Mixa samman alla ingredienser till tomatröran med hjälp av en matberedare.

    5. 5.

      Varva zucchiniplattor, pumpapesto och tomatröra. Avsluta med ett lager zucchiniplattor med lite tomatsås och toppa med ruccola.

Är innehållet i detta recept olämpligt?