Ragu

Ragu

Av:
500 g Köttfärs - Nöt 0.5 st Gul lök 1 st klyftor Vitlök 0.5 st Chilipeppar Röd 2 msk Olivolja 1 tsk Basilika - torkad 2 msk Tomatpuré 1 st tärningar Köttbuljong 3 dl Vatten 2 krm Salt Fint 2 krm Svartpeppar Malen
Annons

Ingredienser

Gör så här

    1. 1.

      Skala och finhacka lök och vitlök. Skölj och finhacka chilipepparn. Hetta upp ny olja i stekpannan och fräs lök och chili tillsammans med färsen. Krydda med basilika, tomatpuré, buljong/ fond och tillsätt vatten. Låt ragun puttra ihop 10 min. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt den steka auberginen. 5. Sila av pastavattnet och blanda ner pastan i köttfärsragun. Skölj och grovhacka persiljan och blanda om. Toppa med riven pecorino.

Är innehållet i detta recept olämpligt?