Sätt ugnen på 225 grader.
Smält smöret i en kastrull och tillsätt mjölk, salt, sirap och kryddor. Värm till fingervarmt ca 37 grader.
Smula ner jästen i en degbunke, lös upp jästen i lite av degspadet. Tillsätt resterande mängd degspad, rör om noga. Arbeta in mjölet i degen tills den börjar släppa kanterna. I maskin kör du ca 3-4 minuter, för hand det dubbla. Låt degen jäsa övertäckt ca 40 minuter.
Ta upp degen på lätt mjölat bakbord och knåda den smidig. Dela till 4 lika stora bitar och forma varje bit till en rund bulle. Kavla ut bullarna till runda kakor ca 15 cm i diameter. Ta ut ett hål i mitten med hjälp av t ex ett litet glas. Placera på bakplåtspappersklädda plåtar, nagga med en gaffel. Låt jäsa övertäckta ca 30 minuter. Grädda i ugnens mitt ca 15-20 minuter. Låt svalna på galler under bakduk.