Råbiff

Råbiff

Av:
4 portioner
Annons

Ingredienser

    1. 400 g Flank, innanlår eller oxfilé
    2. 1/2 st Rödlök
    3. 1,5 msk Kapris
    4. 1,5 msk Picklade gula kantareller
    5. 1 msk Olivolja
    6. 1/2 tsk Konjak
    7. 0.5 msk Dijonsenap
    8. 8 droppar Worchestersås
    9. Salt
    10. Peppar
    11. Pepparrot
    12. Riven gravad äggula

Gör så här

    1. 1.

      Finhacka rödlök, kapris och de picklade kantarellerna.

    2. 2.

      Hacka köttet till små kuber.

    3. 3.

      Blanda köttet med den hackade löken, kaprisen, svampen, samt olivoljan, Worchestersåsen, och senapen.

    4. 4.

      Salta och peppra. Låt stå i kylskåpet i 30 min.

    5. 5.

      Lägg i skålar och toppa med lite riven pepparrot och riven gravad äggula.

    6. 6.

      Servera med Pommes Frites

Är innehållet i detta recept olämpligt?