Pumpa- och mangoglassorbet

Pumpa- och mangoglassorbet

6 portion
Annons

Ingredienser

    1. 100 g pumpabitar
    2. 150 g mangotärningar
    3. 2 äggulor
    4. 4 msk florsocker
    5. 1 tsk äkta vaniljsocker
    6. 1 dl mellanmjölk
    7. 1 dl grekisk/turkisk yoghurt, 10 %

Gör så här

    1. 1.

      Koka pumpan mjuk i vatten. Häll bort vattnet och låt kallna.

    2. 2.

      Mixa pumpaköttet tillsammans med mangon.

    3. 3.

      Vispa äggulor, florsocker och vaniljsocker pösigt.

    4. 4.

      Rör ner pumpa/mangopuré, mjölk och yoghurt. Kör i glassmaskin eller frys in i en bunke. Rör i så fall i glassen då och då under infrysningen.

Är innehållet i detta recept olämpligt?