Pumpa och grönkålssallad

Pumpa och grönkålssallad

Av:
4 port
Goda smaksättningar är också att addera ingefära (finhackad), färsk chili, citronsaft och skal.
Annons

Ingredienser

    1. 1/2-1 mindre pumpa
    2. 1/2 paket grönkål
    3. 1 dl pumpakärnor
    4. koriander (fryst)
    5. salt
    6. peppar
    7. en skvätt äppelcidervinäger
    8. kokosolja (stekning)
    9. olivolja

Gör så här

    1. 1.

      Torrosta pumpakärnorna i en panna, låt svalna på en tallrik.

    2. 2.

      Skär pumpan i kuber, som pyttipannabitar och fräs dem i kokosolja.

    3. 3.

      Skär grönkålen i mindre bitar, jag brukar finahacka stammarna så de inte kastas bort. Lägg i dem i slutet av stekningen.

    4. 4.

      Tillsätt salt, peppar och en skvätt äppelcidervinäger.

    5. 5.

      Tillsätt fryst koriander efter smak (går självklart att hoppa över).

    6. 6.

      Ringla över lite god olivolja vid servering.

Är innehållet i detta recept olämpligt?