Pulled pork med coleslaw

Pulled pork med coleslaw

Av: / Foto: Eva Hilden Smith
16 stycken
Pulled pork i brödkorg med rödkålsslaw.
Fler recept på:
Sallad, Morot, Rödkål, Fläsk
Annons

Ingredienser

    1. 1 pkt pulled pork med sås, 550 g
    2. 2 1/2 tsk pepparkakskrydda, kryddmix i påse
    3. 16 skivor formfranska
    4. bladsallad
  1. Röd coleslaw

    1. 1 klyfta rödkål
    2. 1 st morot
    3. 1 dl lätt-crème fraiche
    4. 1 msk vinäger
    5. 2 tsk stark senap
    6. 2 krm strösocker
    7. 2 krm salt
    8. 1 krm peppar

Gör så här

    1. 1.

      Tillaga köttet enligt anvisningarna på förpackningen men lägg pepparkakskryddorna i marinaden som köttet steks i. Låt köttet kallna.

    2. 2.

      Finstrimla kålen med osthyvel eller mandolin. Grovriv moroten. Blanda alla ingredienserna till coleslawn.

    3. 3.

      Skär av kanterna på brödet och kavla ut brödskivorna tunt. Tryck ner skivorna i hålen på en muffinsplåt och rosta i 200°, 5–10 min. Låt svalna och lyft upp.

    4. 4.

      Placera ett salladsblad i botten som skydd mot vätska. Fördela köttet i skålarna och toppa med coleslaw.

Fler recept på:
Sallad, Morot, Rödkål, Fläsk
Är innehållet i detta recept olämpligt?