Potatisomelett med efterrätt

Potatisomelett med efterrätt

Av:
1 pers
507 kcal
Annons

Ingredienser

  1. Ingredienser

    1. 2 st ägg
    2. 1 st kokt potatis
    3. 1 st pressad vitlöksklyfta
    4. lite grovhackad persilja
    5. 50 g grovt surdegsbröd
    6. 2 msk tapenade
  2. Efterrätt

    1. 1 dl keso mini
    2. 1 dl skivad ananas

Gör så här

    1. 1.

      Vispa ihop ägg, salt o peppar. Stek den kokta potatisen i lite olja tills den fått färg. Smaksätt med vitlöken, häll på äggblandningen. Rör om försiktigt då o då o stek på svag värme tills den stelnat.

    2. 2.

      Strö över hackad persilja och servera med bröd. Blanda keso och ananas till dessert.

Är innehållet i detta recept olämpligt?