Polentafritters med tryffel

Polentafritters med tryffel

Av:
60 min
1 bleck
Annons

Ingredienser

    1. 5 l grönsaksbuljong
    2. 2 l polenta
    3. 5 dl riven parmesan
    4. 0,5 dl olivolja
    5. 0,5 dl tryffelolja
    6. 1 msk tryffel
    7. 0,5 dl finhackad späd timjan
    8. salt
    9. peppar

Gör så här

    1. 1.

      Koka buljongen och rör ner polentan. Lägg ett galler under kastrullen och rör med jämna mellanrum i ca 45 min. Rör ner tryffelolja, olivolja, tryffel, parmesan och timjan, salt & peppar. Häll i plastade bleck och tryck ner plast på yrtan så den blir jämn och inte torkar. Låt svalna minst 1 h i kylskåp innan du skär upp och panerar, friterar.

Är innehållet i detta recept olämpligt?