Värm ugnen till 250 grader. Sätt in 2 ugnsplåtar.
Vitlöksyoghurt: blanda 2 1/2 dl turkisk yoghurt med 2 vitlöksklyftor (pressade), 1 msk olivolja, 1 tsk torkad timjan, 1/2 tsk torkad oregano och 2 krm salt i en liten skål.
Plocka bladen 1 kruka finbladig grönkål, skiva 1 äpple tunt och smula 1/2 förp fetaost.
Bred hälften av vitlöksyoghurten på 2 pizzabottnar. Fördela grönkål, äpple och fetaost på pizzabottnarna och ringla över 1 msk honung. Grädda pizzorna på de varma plåtarna 10-12 min. Byt plats på plåtarna efter halva tiden.
Rödbetssallad: finhacka bladen från 1/2 förp mynta och klyfta 1 förp förkokta rödbetor. Lägg allt i en salladsskål och dressa med 1 msk olivolja, 1 msk vitvinsvinäger, 2 krm salt och lite nymalen svartpeppar.
Servera pizza bianco med rödbetssallad och en klick vitlöksyoghurt.