Pistaschbiscotti

Pistaschbiscotti

120 min
40 Stycken
Knaprigt goda pistaschbiscotti.
Fler recept på:
Knäckebröd
Annons

Ingredienser

    1. 2 st Ägg
    2. 2 dl rårörsocker
    3. 1.5 dl Mandel
    4. 1.5 dl pistagenötter
    5. 0.25 dl rapsolja
    6. 5 dl Vetemjöl
    7. 0.5 tsk Bakpulver
    8. 1 nypa Salt
    9. 2 tsk anisfrön - stötta

Gör så här

    1. 1.

      Sätt ugnen på 175°. Mixa mandeln fint. Dela pistaschmandlarna i halvor på längden. Rör ägg och socker pösigt. Blanda ner mixad mandel, olja, vetemjöl blandat med bakpulver, salt och den stötta anisen. Blanda till sist i pistaschmandlarna.

    2. 2.

      Forma 3 längder och lägg dem på bakplåtspapper på en plåt. Grädda i 30 minuter. Ta ut längderna, sänk ugnsvärmen till 100° och låt samtidigt längderna svalna en aning.

    3. 3.

      Skär dem sedan i sneda skorpor och lägg dem med snittytan uppåt på plåten. Torka i ugnen i cirka 1 timme.

Fler recept på:
Knäckebröd
Är innehållet i detta recept olämpligt?