Picklad rödlök - 1 2 3 lag

Picklad rödlök - 1 2 3 lag

Av:
10 min
1 burk
Inlagd rödlök är otroligt gott att servera till både grytor och tacos. Att pickla grönsaker är superlätt med en 1-2-3-lag. 1-2-3-lagen går bra att göra på vitkål och rödkål också.
Fler recept på:
Rödlök
Annons

Ingredienser

  1. 1-2-3-lag

    1. 1 dl ättika (12%)
    2. 2 dl socker
    3. 3 dl vatten
    1. 2 st rödlökar

Gör så här

    1. 1.

      Värm upp ättika, socker och vatten så att sockret löses upp. Låt sedan svalna.

    2. 2.

      Skiva rödlök tunt och lägg ner i lagen.

    3. 3.

      Låt stå i kyl i minst en timme innan servering.

    4. 4.

      Picklad rödlök går bra att förvara i flera veckor efter tillagning.

Fler recept på:
Rödlök
Är innehållet i detta recept olämpligt?