Piccata milanese med panerad schnitzel och parmesan

Piccata milanese med panerad schnitzel och parmesan

Av:
Annons

Ingredienser

  1. Tomatsås

    1. 500 g krossade tomater
    2. 1-2 st schalottenlökar
    3. 1 st vitlöksklyfta
    4. 2-3 msk olivolja
    5. 2-3 msk tomatpuré
    6. salt o peppar
    7. 1 tsk socker
    8. 1/2 dl strimlad färsk basilika
  2. Spaghetti

    1. Tunn spaghetti
  3. Schnitzel

    1. panerad schnitzel
  4. Topping

    1. riven parmesan

Gör så här

    1. 1.

      Finhacka lök o vitlök i olivoljan, stek tills de är blanka.

    2. 2.

      Häll i tomaterna och tomatpurén, koka tomatsåsen i minst 45 minuter på svag värme under lock.

    3. 3.

      Smaka av med salt o peppar, samt socker, vänd ner basilika i den färdiga såsen.

    4. 4.

      Rör ner såsen i den kokta spaghettin, lägg upp med schnitzeln och toppa med parmesan.

Är innehållet i detta recept olämpligt?