Pestosnäckor

Pestosnäckor

Av:
60 min
30 st
Annons

Ingredienser

    1. 50 g jäst
    2. 1/2 dl olivolja
    3. 5 dl vatten
    4. 2 tsk salt
    5. ca 13 dl vetemjöl special
    6. 3/4 dl pesto
    7. ägg till pensling
    8. pinjenötter till garnering

Gör så här

    1. 1.

      Smula ner jästen i en bunke. Värm olja och vatten till 37 grader och häll det över jästen. Rör tills den löst sig

    2. 2.

      Tillsätt salt och det mesta av mjölet. Arbeta degen kraftigt tills den släpper bunkens kant. Låt jäsa övertäckt i ca 30 min

    3. 3.

      Dela degen i två bitar och kavla ut till en avlång platta. Bred på pesto och rulla ihop från långsidan

Är innehållet i detta recept olämpligt?