Pesto- och parmesanpinnar

Pesto- och parmesanpinnar

Av: / Foto: Ralph Månsson
20 min
12 stycken
Festliga pesto-och parmesanpinnar.
Fler recept på:
Picknickmat, Bröllop, Alla Hjärtans Dag
Annons

Ingredienser

    1. 250 g smördeg på rulle, ca 25x30 cm
    2. 1 1/2 dl pesto
    3. 1 1/2 dl finriven parmesanost

Gör så här

    1. 1.

      Sätt ugnen på 225°C.

    2. 2.

      Bre peston över smördegsplattan och strö över osten. Vik smördegen dubbel och skär den i 12 stänger.

    3. 3.

      Snurra/vrid varje stång och lägg dem på en bakpappersklädd plåt. Baka i varm ugn i 10–12 minuter.

Är innehållet i detta recept olämpligt?