Persikobruschetta med chèvre

Persikobruschetta med chèvre

15 min
4 Portioner
Smarrig förrätt eller varför inte till lunch?
Fler recept på:
Picknickmat, Chèvre, Blåbär
Annons

Ingredienser

    1. 4 st tunna skivor vitt surdegsbröd
    2. 1 msk Olivolja
    3. 125 g chèvre
    4. 2 st persikor
    5. 100 g färska blåbär
    6. 2 tsk Honung
    7. några kvistar färsk timjan
    8. 1 st lime - saften

Gör så här

    1. 1.

      Sätt ugnen på 250°. Ringla olivoljan över brödskivorna och fördela getosten över dem. Gratinera dem i ca 5 minuter, tills osten börjar få färg.

    2. 2.

      Skär persikorna i små bitar och blanda dem med blåbär, honung, hackad timjan och limesaft. Fördela blandningen över den varma osten och servera genast.

Fler recept på:
Picknickmat, Chèvre, Blåbär
Är innehållet i detta recept olämpligt?