Pasta Salsiccia de Gusten

Pasta Salsiccia de Gusten

Av:
30 min
3 Portioner
Gott, enkelt och onyttigt!
Annons

Ingredienser

    1. 2 St Små vitlöksklyftor
    2. 3 St Färska Salsicciakorvar
    3. 1 St Lök
    4. 2 Dl Vitt vin
    5. 2 dl Grädde
    6. 1/2 Burk Krossade tomater
    7. Fryst persilja
    8. Fryst basilika
    9. 3 Port Pasta

Gör så här

    1. 1.

      Hacka lök och vitlök. Svetta med olivolja på låg värme i stekpanna tills löken är genomskinlig. Medan löken steker klämmer du ur körven från dess skinn. Den ska snarare bli som en färs.

    2. 2.

      Ta ur lök o vitlök från pannan när den är mjuk. Höj värmen och lägg i färsen och stek så att den får färg. Sätt på pastavattnet.

    3. 3.

      Sänk värmen och lägg tillbaka löken och i med frysta örterna. I med vinet och koka upp. Häll i tomater och grädde.

    4. 4.

      Koka pastan enligt förpackning.

    5. 5.

      Blanda sås med pastan när den kokat klart. Använd en skvätt pastavatten i såsen. Salta peppra.

    6. 6.

      Servera med mängder av parmesan!

Är innehållet i detta recept olämpligt?