Pasta Napoletana

Kay

Pasta Napoletana

Av:
4 portioner
Annons

Ingredienser

    1. 1 st vitlöksklyfta
    2. 2 stora tomater
    3. 6 soltorkade tomater
    4. 1 färsk dadel, urkärnad
    5. 1/2 dl kallpressade olivolja
    6. 1 tsk äppelcidervinäger
    7. 2 msk pumpakärnor
    8. 1 näve färsk basilika
    9. salt
    10. nymalen svartpeppar

Gör så här

    1. 1.

      Skala och hacka vitlöken. Lägg den i en mixer tillsammans med tomater, dadel, olja och vinäger. Mixa till en bitig sås.

    2. 2.

      Lägg i pumpakärnor och basilika och pulsa ett par gånger. Smaka av med salt och peppar.

    3. 3.

      Värm upp till ljummen om du känner för det. Servera med valfri pasta, strimlad zucchini eller gryn.

Är innehållet i detta recept olämpligt?