"Påsk" cheesecake

"Påsk" cheesecake

Av:
180 min
Annons

Ingredienser

  1. Grädde

    1. 550 ml
  2. Creme chees

    1. 560 gr
  3. Florsocker

    1. 140 gr
  4. Chokladägg

    1. 360 gr
  5. Digestive kex

    1. 280 gr
  6. Smör

    1. 140 gr

Gör så här

    1. 1.

      Blanda krossade digestive kex och smält smör i en tårtform.

    2. 2.

      Vispa grädden och häll sedan i creme cheesen samt florsockret. Vispa sedan ihop det hela.

    3. 3.

      Blanda i de krossade chokladäggen.

    4. 4.

      Häll över blandningen i tårtbottnen.

    5. 5.

      Ställ in formen i frysen i minst 2 timmar.

    6. 6.

      När du tar ut formen lägg över fler chokladägg på toppen.

Är innehållet i detta recept olämpligt?