Parmarullar på salladsbädd

Parmarullar på salladsbädd

Av: / Foto: Erik Karlsson
20 min
4 port
Trevlig förrätt – varma skinkrullar med getost på en bädd av ruccolasallad.
Fler recept på:
Sallad, Nötter, Valnötter, Chèvre
Annons

Ingredienser

    1. 200 g chèvre (getost)
    2. 12 skivor parmaskinka
    3. rucolasallad
    4. 1 st röd paprika
    5. 1 msk olivolja
    6. 50 g valnötter
    7. ca 2 msk crema di balsamico

Gör så här

    1. 1.

      Dela getosten i 12 delar. Rulla in varje bit i parmaskinka.

    2. 2.

      Fördela rucolasallad på ett fat eller tallrikar. Strimla röd paprika tunt och fördela över salladen.

    3. 3.

      Stek parmarullarna hastigt i oljan så osten börjar smälta. Lägg rullarna på salladen. Hacka valnötterna. Ringla lite balsamico över, strö över nötter och servera genast.

Fler recept på:
Sallad, Nötter, Valnötter, Chèvre
Är innehållet i detta recept olämpligt?