Pannacotta med granatäpple

Pannacotta med granatäpple

Av: / Foto: Kent Jardhammar
75 min
2 port
Gör desserten kvällen före och förvara i kyl. Lägg på frukten precis före serveringen.
Fler recept på:
Efterrätt
Annons

Ingredienser

    1. 1 gelatinblad
    2. 3 dl grädde
    3. 2 msk agavesirap
  1. Garnering:

    1. kärnor av granatäpple, passionsfrukt eller hallon
    2. citronmeliss

Gör så här

    1. 1.

      Lägg gelatinbladet i kallt vatten 5 min.

    2. 2.

      Koka upp grädde och honung. Låt det svalna något.

    3. 3.

      Krama ur gelatinbladet och lägg det i gräddblandningen; rör om tills det smälter.

    4. 4.

      Häll upp i fyra glas och ställ i kyl att stelna 1 tim.

    5. 5.

      Lägg ett lager granatäppelkärnor eller annan frukt över pannacottan och garnera med citronmeliss.

Fler recept på:
Efterrätt
Är innehållet i detta recept olämpligt?