Panerad fläskfilé och krämig broccolisallad

Panerad fläskfilé och krämig broccolisallad

Av:
4 portioner
Annons

Ingredienser

  1. Fläskkött

    1. 2 dl mandelmjöl
    2. 2 ägg
    3. 600 g fläskfilé
    4. 3 msk smör
    5. 200 g broccoli
    6. 50 g bladspenat
    7. 2 dl majonäs
    8. 2 tsk senap
    9. 1/2 kruka basilika

Gör så här

    1. 1.

      Häll upp mjölet i en djup tallrik.

    2. 2.

      vispa upp äggen i en annan tallrik. skär köttet i cm tjocka skivor. Doppa köttet först i ägget sen i mjölet.

    3. 3.

      Stek bitarna i rikligt med smör på medelvärme 2-3 minuter på varje sida.

    4. 4.

      Dela broccolin i buketter och koka några minuter. Låt svalna.

    5. 5.

      Blanda broccolin och spenaten med majonnäs, senap och hackad basilika. Smaka av med salt och peppar.

Är innehållet i detta recept olämpligt?