Paneng Gai

Paneng Gai

Av:
25 min
4 Personer
Thailändsk panengcurrygryta med kyckling
Annons

Ingredienser

    1. 5 Msk Panengcurrypasta
    2. 2 Burkar Krämig kokosmjölk
    3. 800 Gram Kycklingfilé
    4. 2 Msk Socker
    5. 2 Msk Fisksås
    6. 5-6 St Kaffirblad/limeblad
    7. 1 St Röd chili
    8. 2 Klyftor Vitlök
    9. 1 St Morot
    10. 10-20 St Sockerärtor
    11. 1 St Röd paprika

Gör så här

    1. 1.

      Fräs currypastan och vitlök i matolja. Lägg i kokosmjölken och koka upp. Skär kycklingen i tärningar ca 2x2 cm och lägg koka med kokosmjölken i ca 10 min. Strimla limebladen och lägg i tillsammans med fisksås och socker. Lägg i strimlade grönsaker. Koka ytterligare 5 min. Garnera med chili.

Är innehållet i detta recept olämpligt?