Palak paneer med halloumi

Palak paneer med halloumi

Av: / Foto: koket.se
25 min
4 portioner
Annons

Ingredienser

    1. 1 st gul lök, hackad
    2. 2 msk smör
    3. 1 tsk olja
    4. 2 tsk hel kummin
    5. 1 tsk gurkmeja
    6. 2 dl tomatpuré
    7. 1 dl vatten
    8. 2 tsk garam masala
    9. 1,5 tsk chilipulver
    10. 200 g färsk spenat
    11. 2 förp halloumiost, i kuber
    12. 3 dl grädde
    13. salt
    14. ris
    15. naanbröd

Gör så här

    1. 1.

      Hetta upp smör och olja. Stek löken mjuk. Lägg i kumminfrön och gurkmeja och låt fräsa innan du lägger i tomatpuré, vatten, chilipulver och garam masala. Låt det puttra på hög värme och rör om tills det börjar koka.

    2. 2.

      Sänk värmen och lägg i spenat och halloumi. Rör om och låt puttra ett par minuter. Häll i grädden och smaka av med salt.

    3. 3.

      Servera med ris eller naanbröd.

Är innehållet i detta recept olämpligt?