Palak Paneer med halloumi

Palak Paneer med halloumi

Av:
25 min
4 Personer
Annons

Ingredienser

    1. 1 Styck Gul lök
    2. 2 Msk Smör
    3. 1 Tisk Olja
    4. 1 Tsk Gurkmeja
    5. 2 Dl Tomatpuré
    6. 2 Tsk Kummin
    7. 1 Dl Vatten
    8. 2 Tsk Garam Masala
    9. 1,5 Tsk Chilipulver
    10. 200 Gram Spenat
    11. 2 Förpackning Halloumi
    12. 3 DL Grädde
    13. Salt

Gör så här

    1. 1.

      Hetta upp smör och olja. Stek löken mjuk. Lägg i kumminfrön och gurkmeja och låt fräsa innan du lägger i tomatpuré, vatten, chilipulver och garam masala. Låt det puttra på hög värme och rör om tills det börjar koka.

    2. 2.

      Sänk värmen och lägg i spenat och halloumi. Rör om och låt puttra ett par minuter. Häll i grädden och smaka av med salt.

    3. 3.

      Servera med ris eller naanbröd.

Är innehållet i detta recept olämpligt?