Pak choi sallad

Pak choi sallad

Av:
2 port
Det är supergott att ha i lite fisksås också, speciellt om du har i bläckfisk! En god dressing att ha till är min tahinidressing, och om du har i en liten klick jordnötssmör i den och lite sesamolja.
Annons

Ingredienser

    1. 2 st pak choi
    2. 2 msk ingefära (hackad)
    3. 1 klyfta vitlök
    4. chili
    5. kokosolja (stekning)
    6. tamarisoja
    7. sesamfrö (svarta eller vita)
    8. 1 näve cashewnötter (rostade)

Gör så här

    1. 1.

      Skölj och skär din Pak choi i lagom stora bitar.

    2. 2.

      Skär vitlök och ingefära i småbitar (finhackat) jag vill ha allt klar så inget blir bränt/överstekt.

    3. 3.

      Värm en panna med kokosolja, stek kålen hastigt, cirka 3 minuter, stänk över tamarisoja, valfri mängd, jag går på känsla här så har inga exakta mått, den sista minuten slänger du ner vitlöken och ingefäran.

    4. 4.

      Lägg upp på ett fat, strö över sesamfrö, röd chili och nötterna.

Är innehållet i detta recept olämpligt?