Ostpanerad skinkschnitzel

Ostpanerad skinkschnitzel

Av:
Annons

Ingredienser

  1. Skinkinnanlår

    1. 4 Skivor
    2. 1 Dl Mjöl
    3. 3 Krm Salt
    4. 1 Krm Vitpeppar
    5. 2 Ägg
    6. 2 Dl Ströbröd
    7. 1,5 Dl Ost riven
    8. 2 Msk Smör
    9. 2 Msk Matolja
  2. Kapisdip

    1. 0,5 Dl Kapis
    2. 6 Anjovisfieer
    3. 2,5 Dl Creme fraiche

Gör så här

    1. 1.

      Banka ut en köttskiva i taget, blanda mjöl, salt och peppar i en djup tallrik. Vispa upp äggen i en annan tallrik. Häll ströbröd och ost i en tredje tallrik

    2. 2.

      Vänd köttet i mjöl, sedan i uppvidpat ägg och till sist i ströbröd/ostblandningen. Stek i smör tills fe är gyllenbruna (7:an)

    3. 3.

      Kapisdip Hacka kapis, 0,5 dl, och snjovisfileerna, ,6 st. Blanda ihop men 2 dl creme fraiche

    4. 4.

      Servera klyftpotatis, sallad och kapisdip

Är innehållet i detta recept olämpligt?