Ost- och skinksås

Ost- och skinksås

Av:
Annons

Ingredienser

  1. 200 gram skinka eller kassler

  2. 1 st gul lök

  3. 1 msk margarin

  4. 3 msk vetemjöl

  5. 5 dl mjölk

  6. 4 dl Kelda pastasås

  7. 0.5 dl grädde

  8. 1 tsk salt

  9. 0.5 tsk svartpeppar

  10. 1 msk basilika

Gör så här

    1. 1.

      Tärna skinkan. Hacka löken. Fräs skinka och lök i margarinet trills löken är mjuk och skinkan fått lite färg.

    2. 2.

      Vispa ihop mjölet med lite an mjölken i en kastrull, vispa sedan i resten av mjölken och låt blandningen koka upp.

    3. 3.

      Häll ner grädde, kryddor, skinka, lök och champinjoner i såsen. Rör sist i osten och låt den smälta ner.

Är innehållet i detta recept olämpligt?