Örtfisk med haricots verts

Örtfisk med haricots verts

Av:
25 min
4 port
Annons

Ingredienser

    1. 700 g torskrygg eller annan vit fiskfilé
    2. 3 dl majonäs
    3. 1 gul lök, finhackad
    4. 1 grön paprika, finhackad
    5. 1 krm cayennepeppar
    6. 4 msk mandelmjöl
    7. 1 msk persilja, torkad
    8. 2 msk olivolja
    9. 450 g haricots verts
    10. salt
    11. peppar
    12. ½ citron, klyftad (valfritt)

Gör så här

    1. 1.

      Sätt ugnen på 175 grader. Lägg fisken i en ugnsform. Salta och peppra efter smak.

    2. 2.

      Blanda majonnäs, parmesan, lök, paprika och cayennepeppar i en skål och bred över fisken.

    3. 3.

      Blanda mandelmjöl och persilja och strö över. Ringla över lite olivolja och sätt in i ugnen 15 minuter eller tills fiskköttet är vitt och fast.

    4. 4.

      Stek under tiden bönorna lätt i olivolja. Det går också bra att förvälla dem. Garnera gärna med citronklyftor.

Är innehållet i detta recept olämpligt?