Nubbesallad

Nubbesallad

Av:
4 port
Annons

Ingredienser

    1. 0.5-1 dl Gräddfil
    2. 1.5 dl Majonäs
    3. 4 msk Kalles kaviar
    4. 1 st Rödlök (liten)
    5. 0.5-1 dl Purjolök
    6. 0.5 dl Dill (finhackad)
    7. 1 burk Matjesfiléer
    8. 5 st Potatis (kokt, kall)
    9. 6 st Ägg

Gör så här

    1. 1.

      Hacka rödlöken, skär potatisen i tärningar, matjesfiléerna i små bitar och 5 av äggen fint.

    2. 2.

      Blanda gräddfil, majonäs och kaviar väl. Rör ner de andra ingredienserna och smaka av.

    3. 3.

      Garnera med resterande ägget.

    4. 4.

      Tips: Det är möjligt att ha fler potatisar till samma mängd andra ingredienser. Blir också gott att tillsätta lite av fiskspadet. Konsistensen ska bli som potatissallad. Kan med fördel stå i kylen 6h innan servering.

Är innehållet i detta recept olämpligt?