Norrländsk entré

Norrländsk entré

Av: / Foto: Erik Karlsson
15 min
4 port
Härlig förrätt med rökt renkött och pepparrot som sätter sting.
Annons

Ingredienser

    1. 300 g färskost, tex philadelphiaost
    2. ½ dl vispgrädde
    3. ca 2 tsk riven pepparrot
    4. 300 g rökt skivat renkött
    5. 4 skivor kavring
    6. salladsblad
    7. 125 g cocktailtomater
    8. apelsin
    9. persilja

Gör så här

    1. 1.

      Blanda färskost, grädde och pepparrot. Strimla och vänd ner 200 g renkött. Salta och peppra.

    2. 2.

      Smöra brödskivorna. Skölj och lägg på salladsblad. Klicka ut röran ovanpå.

    3. 3.

      Garnera med halverade cocktailtomater, 100 g strimlat renkött, riven pepparrot, apelsinskivor och persilja.

Är innehållet i detta recept olämpligt?