Naan-bitar med spenat och halloumi

Naan-bitar med spenat och halloumi

Av: / Foto: David Munns
35 min
40 stycken
Servera genast, halloumi är som godast nystekt.
Fler recept på:
Alla Hjärtans Dag, Vitlök
Annons

Ingredienser

    1. 2 msk smör
    2. 2 st vitlöksklyftor (krossade)
    3. 2 tsk garam masala
    4. 160 g babyspenat
    5. salt och peppar
    6. 500 g halloumi
    7. 4 st naan-bröd

Gör så här

    1. 1.

      Lägg smöret i en stekpanna tillsammans med vitlök och garam masala.

    2. 2.

      Låt smöret smälta och hacka under tiden spenaten, lägg i den. Fräs tills spenaten mjuknat, salta och peppra.

    3. 3.

      Skär halloumin i kuber och stek tills alla sidor fått färg.

    4. 4.

      Stek naanbröd eller värm dem under grillen i ugnen tills de får lite färg.

    5. 5.

      Fördela spenatröran ovanpå, skär i bitar som passar halloumin, lägg på den och stick en tandpetare eller cocktailpinne igenom.

Fler recept på:
Alla Hjärtans Dag, Vitlök
Är innehållet i detta recept olämpligt?