Mustig Korvgryta

Mustig Korvgryta

Av:
Mustig korvgryta serveras med matvete.
Annons

Ingredienser

    1. 1 St Gul lök
    2. 2 St Äpple
    3. 1 St Kålrabbi
    4. 1 St Röd Paprika
    5. 250 G Bratwurst
    6. 250 G Chorizo
    7. 1 Burk Körsbärstomater
    8. 2 Dl Vatten
    9. 1 Krm Cayennepeppar
    10. 1/2 Tsk Salt
    11. 1 Tsk Paprika pulver
    12. Ev 1/2 Kruka Grovhackad persilja

Gör så här

    1. 1.

      Hacka lök grovt. Skär paprika och äpplen i bitar. Skala och skär kålrabbi i bitar.

    2. 2.

      Fräs löken i en RYMLIG gryta utan att den tar färg. Tillsätt därefter paprika och kålrabbi.

    3. 3.

      Skär korven i skivor på snedden. Låt de sedan fräsa i grytan.

    4. 4.

      Häll på körsbärstomater samt vatten. Låt kola upp

    5. 5.

      Krydda och lägg därefter i äpplebitarna och låt de fortsätta koka under loxk i ca: 10 min.

    6. 6.

      Ev. Grovhacka persilja och strö ovanpå.

Är innehållet i detta recept olämpligt?