Mustig fisksoppa

Mustig fisksoppa

Av:
1 port
Kcal 370
Annons

Ingredienser

    1. 125 g torsk/kolja
    2. 1 klyfta vitlök
    3. 10 cm purjolök
    4. 1 tsk rapsolja
    5. 1/2 msk tomatpuré
    6. 3-4 dl fiskbuljong
    7. 40 g färskost, naturell
    8. 1 msk mango chutney
    9. 1 tsk curry
    10. 1 näve babyspenat
    11. 1/2 dl lätt crème fraîche

Gör så här

    1. 1.

      Skär fisken i mindre bitar. Skala och skiva vitlök. Skölj och strimla purjon.

    2. 2.

      Fräs vitlök och purjo i kastrull. Tillsätt puré, buljong, ost, mango chutney och curry.

    3. 3.

      Koka upp och lägg i fisken. Sjud på svag värme ca 3 min och lägg därefter i spenaten.

    4. 4.

      Servera med crème fraiche.

Är innehållet i detta recept olämpligt?