Mozzarella fylld lövbiff med pepprig rucoladressing och pasta

Mozzarella fylld lövbiff med pepprig rucoladressing och pasta

Av:
4 portioner
Annons

Ingredienser

    1. 1/2 kruka basilika
    2. 1 gul paprika
    3. 250 g körsbärstomater
    4. 500 g lövbiff
    5. 125 g mozzarella
    6. 4 portioner spaghetti
    7. 1 påse rucola
    8. 1/2 rödlök
    9. 1/2 burk soltorkade tomater
    10. 4 msk olja
    11. 2 tsk socker
    12. 2 tsk vitvinsvinäger
    13. 1 klyfta vitlök
    14. salt och peppar

Gör så här

    1. 1.

      Rucoladressing: mixa halva påsen rucola, vitlöksklyfta, vinägern, oljan, sockret och salt.

    2. 2.

      Dela körsbärstomaterna. Skiva löken och tärna paprikan. Blanda grönsakerna med resterande rucola till en sallad.

    3. 3.

      Koka pastan. Skiva mozzarellan tunt. Fördela mozzarella, bitar av soltorkad tomat och blad från basilika på lövbiffsbitar.

    4. 4.

      Krydda lövbiffen med salt och peppar. Vik skivorna dubbelt och fäst eventuellt med tandpetare. Stek i en het panna, ca 1 min på vardera sida.

    5. 5.

      Servera lövbiffen tillsammans med pasta, rucoladressing och sallad.

Är innehållet i detta recept olämpligt?