Sätt på ugnen på 175°.
Smält smöret i en kastrull och låt svalna något.
Vispa ägg och socker tills det blir vitt och fluffigt.
Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
Vänd ner de torra ingredienserna i smeten och blanda runt försiktigt med en slickepott.
Riv morötterna och vänd ner i smeten.
Häll i det smälta smöret och rapsoljan och rör om.
Fördela smeten i 12 muffinsformar, helst i en muffinsplåt. Och grädda i ca 18 minuter. Provstickan ska vara torr.
Vispa ihop smör, färskost, vaniljsocker och citronzesten.
Tillsätt lite florsocker i taget under vispning tills du får en len och fast frosting.
Spritsa eller bred på frostingen på dom svala muffinsen. Jag dela upp frostingen i tre skålar och färgade en rosa och en grön med geléfärg. Spritsade med 3 olika tyllar och dekorerade med strössel.