Du behöver (10 st bitar): 3 st ägg 200 gram smör 1,5 dl mandelmjöl 1 dl kokosmjöl 1,5 dl stevia strö (eller liknande sötningsmedel) 3 msk kakao 1 tsk vaniljpulver
Glasyr: 125 gram smör 230 gram mascarpone 2 msk kakao 1 tsk vaniljpulver 3 msk kokos 1 msk starkt kaffe
Vispa äggen poröst.
Blanda alla torra ingredienser i en bunke och häll sedan i blandningen i bunken med de vispade äggen.
Smält smöret och häll i.
Smöra en form och häll i lite mandelmjöl.
Grädda i 15 minuter, öppna därefter ugnen och lägg på folie över kakan och grädda i 10 minuter till. Ta ut och låt svalna helt.
Glassyr: Blanda mascarpone och smöret till en jämn smet. Blanda i resten av ingredienserna. Bred krämen över den avsvalnade kakan och ställ i kylskåpet i ca 15 minuter.