Medelhavskyckling

Medelhavskyckling

Av:
30 min
Servera med ris eller klyftpotatis till
Annons

Ingredienser

    1. 1 kg kycklingfilé
    2. 1 kruka basilika
    3. 1 ask körsbärstomater
    4. svarta oliver
    5. 1 burk tärnad fetaost
    6. 10-15 st soltorkade tomater
  1. Blanda

    1. 4 dl lätt crème fraiche
    2. 1-2 st vitlöksklyftor
    3. salt
    4. peppar
    5. olja från soltorkade
    6. 2 dl grädde

Gör så här

    1. 1.

      Dela kycklingfilén i 3 delar, stek och krydda Lägg bitarna i en form

    2. 2.

      Hacka basilikan. Dela körsbärstomaterna och de soltorkade tomaterna. Lägg allt utom blandningen över kycklingen.

    3. 3.

      Häll över blandningen över kycklingen. 20 min i ugnen, 225 grader

Är innehållet i detta recept olämpligt?