Marockans spenatsallad

Marockans spenatsallad

Av: / Foto: Milla
30 min
5 Portioner
En marockans sidosallad som ska ätas kall eller ljummen gärna med bröd.
Annons

Ingredienser

    1. 1 Kg Spenat
    2. 1 Dl Persilja
    3. 0,5 Dl Koriander
    4. 5 Msk Olivolja
    5. 1 Tsk Paprikapulver
    6. 1 Tsk Spiskummin
    7. 1 Tsk Salt
    8. 2 St Vitlöksklyftor
    9. 10 St Gröna oliver
    10. 1 St Inlagd citron

Gör så här

    1. 1.

      Stek vitlök, persilja och koriander i olivolja ca 5-10 min

    2. 2.

      Hacka spenat, oliver och citronen i småbitar.

    3. 3.

      Lägg i kryddor, spenat, oliver och citronen

    4. 4.

      Stek ca 10-15 min tills spenat har blivit ordentligt stekt.

Är innehållet i detta recept olämpligt?