Marmorerad choklad

Marmorerad choklad

Av: / Foto: Anders Norrsell
25 min
24 st
Så lätt att göra, och så gott att äta!
Fler recept på:
Advent, Jul, Barnkalas
Annons

Ingredienser

    1. 250 g mörk choklad
    2. 75 g vit choklad
    3. 150 g nougat

Gör så här

    1. 1.

      Smält de båda chokladsorterna i var sin skål över vattenbad.

    2. 2.

      Dela nougaten och smält den över vattenbad.

    3. 3.

      Klicka ut choklad och nougat i en form, ca 15x20 cm, med bakpapper. Klicka ut dem skedvis, en sked mörk choklad bredvid vit choklad eller nougat osv. När du skedat upp allt så dra försiktigt runt med ett skedskaft så att färgerna blandas lite, jämna till ytan.

    4. 4.

      Låt stå svalt tills chokladen stelnat, ca 12 tim. Skär upp i rutor. Förvara svalt.

Fler recept på:
Advent, Jul, Barnkalas
Är innehållet i detta recept olämpligt?