Marinerade pilgrimsmusslor

Marinerade pilgrimsmusslor

Av: / Foto: David Back
30 min
4 personer
Recept på marinerade pilgrimsmusslor.
Fler recept på:
Skaldjur
Annons

Ingredienser

    1. 8 st pilgrimsmusslor
    2. salt och peppar
    3. 4–6 st färska gröna sparrisar
    4. 2 msk olivolja
    5. saft av 1 lime
    6. lite ärtskott
    7. färsk koriander

Gör så här

    1. 1.

      Beredning: Krydda musslorna med salt och peppar. Ansa sparrisen och bryt av den träiga nederdelen, hyvla den sedan på längden och lägg upp på ett serveringsfat. Ringla över lite olivolja. Ringla även lite olivolja över musslorna och grilla eller stek dem hastigt på hög värme i en stekpanna.

    2. 2.

      Dela musslorna på mitten och fördela ovanpå sparrisen.

    3. 3.

      Pressa limesaft över och garnera med ärtskott och färsk koriander. Servera som förrätt.

Fler recept på:
Skaldjur
Är innehållet i detta recept olämpligt?